Astrid Lindgrens barnsjukhus



I fredags kom vi äntligen hem från Solna och Astrid Lindgrens barnsjukhus med vår lille Noa. Han har opererat magen och allt har gått bra. Vi fick en otroligt duktig och empatisk kirurg, han är nog den bästa läkaren jag någonsin träffat. I 5 dagar var vi i Stockholm och då Noa opererades besökte vi Hagaparken där gräset var grönt, löven hade börjat slå ut och det var blommor lite överallt. Känns lite tråkigt att komma hem och det är snö kvar på tomten men den försvinner väl snart :-)


· Lämna en kommentar ·
Barn 4 kommentarer




Hanna ❤ Mattias - fyra



Snart är det sommar igen och jag som har kvar lite bilder från bröllopet jag fotade förra sommaren. Här är Hanna och Mattias på en fin åker :-)


· Lämna en kommentar ·
Bröllop 3 kommentarer




Nu är jag här igen!



Nu har jag med hjälp av en snäll gammal kompis äntligen fått ordning på min dator! Tack Patrick! :-) Hädanefter ska jag vara duktigare på att uppdatera alla program på datorn. Jag är så glad för jag upptäckte att vi har blåsippor i vår rabatt :-D Ska bli spännande att se vad mer som gömmer sig under snön.


· Lämna en kommentar ·
Natur 3 kommentarer




Virus..



Min dator har dött :-( Jag har drabbats av hemska trojaner och virus så bloggen får vila.. Jag ids inte ens nämna vilken dag det är idag..


· Lämna en kommentar ·
Barn 6 kommentarer




Dagens blogg hos Maria



Så här glada blev vi igår då vi läste att vi tillsammans med en annan tjej blev dagens blogg hos photographybyristo.blogg.se :-) Tack Maria! Vi blev så glada som du säkert ser på bilden ;-) Maria tar väldigt fina bilder och det är hon som har gjort min fina design.

Om ni vill följa mig via bloglovin så klicka här ----> Bloglovin ♥


· Lämna en kommentar ·
Barn 6 kommentarer




Lilla handen



Lilla handen är inte så liten längre. Jag tycker Noa har blivit så stor och det är inte så konstigt då han blir 8 veckor imorgon. Oj vad fort tiden går :-)


· Lämna en kommentar ·
Barn 5 kommentarer




Utsikt över Norge



Idag har det snöat halva dagen så vi har bara varit inne i stugan och myst och ätit god mat. Vi får hoppas på bättre väder imorgon :-) Bilden är från förra året.


· Lämna en kommentar ·
Natur 5 kommentarer




Kvällens solnedgång



Ikväll hade vi som ofta annars en väldigt fin solnedgång. Bilden är tagen från vår altan :-) Solen går ner i grannlandet Norge.


· Lämna en kommentar ·
Natur 5 kommentarer




Idag..



.. har vi kört skoter, tolkat med bobben efter skotern och solat :-) Nelia åker på bobben själv efter skotern, hon är så duktig och vill åka mer, mer, mer!


· Lämna en kommentar ·
Natur 4 kommentarer




Glad påsk!



Ja inte var det lätt inte. Det var riktigt svårt att fånga påskkärringen på bild men här är hon vår 1 år och 10 månader gamla blåkullafarare :-)

Vi önskar er alla en riktigt glad påsk! Vi ska köra skoter, grilla korv, mysa, äta godis och god mat :-)


· Lämna en kommentar ·
Barn 13 kommentarer




Sötnöt



Världens finaste lillebror! ♥


· Lämna en kommentar ·
Barn 7 kommentarer




Fjällen 2011



Eftersom jag inte har några nya bilder från fjällen att visa så bjuder jag på förra årets istället :-)


· Lämna en kommentar ·
Natur 4 kommentarer




I babygymmet



Här var lillan 3,5 månader och hade för bara några minuter sedan vänt sig från mage till rygg för första gången :-) Hon gillade aldrig att ligga på mage så det var svårt för henne att öva på vändningarna.



· Lämna en kommentar ·
Barn 3 kommentarer