Hanna ❤ Mattias - tre




Mitt första riktiga bröllop! Det var rätt så svettigt och nervöst ;-) Hanna min barndomskompis skulle gifta sig med sin Mattias och hon bad mig föreviga bröllopet. När man aldrig fotat ett bröllop så vet man inte vad man ger sig in på och det förklarade jag för henne gång på gång så hon visste vad hon kunde förvänta sig. Jag är ingen proffsfotograf men hon ville ha mig ändå vilket kändes roligt.
Här är några bilder från kyrkan :-)


· Lämna en kommentar ·
Bröllop 6 kommentarer




Färg eller svartvitt





Vad tycker du? :-)
För er som vill testa ert färgseende så hittade jag ett roligt test på fotosidan, klicka in på color method och testa er! :-)


· Lämna en kommentar ·
Barn 6 kommentarer




Södra Storfjället



Om en vecka åker vi till detta underbara ställe. Bilden är tagen för något år sedan uppe på Södra Storfjället i Tärnafjällen. Den här lilla fiskestugan ligger vid sjön som vi brukar fiska röding i. Vi har vår stuga nere i dalen i Joesjö :-)


· Lämna en kommentar ·
Natur 5 kommentarer




Pirates of the caribbean



Två gamla bilder från 2008 då vi var till Thailand i 2,5 månader. En härlig resa som vi har många fina minnen ifrån. På den tiden så hade jag en Canon kompaktkamera :-)


· Lämna en kommentar ·
Natur 4 kommentarer




Små fötter



Finns det något sötare än små små fötter som sitter på en liten liten person?


· Lämna en kommentar ·
Barn 4 kommentarer




Mitt lilla ❤




Mitt lilla hjärta som redan är 5 veckor :-) Tycker det var nyss vi åkte till förlossningen. Tiden går fort så det gäller att hinna fånga spädbarnstiden på en massa bilder att ha som fina minnen 



· Lämna en kommentar ·
Barn 4 kommentarer




Välkommen till min nya blogg!



· Lämna en kommentar ·
0 kommentarer




Hanna ❤ Mattias - två




Hanna & Mattias fina ringar. Tycker det var svårt att få till en bra bild på ringarna och kallorna. Ringarna ville inte ligga stilla och sen så har jag inget macro objektiv.



· Lämna en kommentar ·
Bröllop 3 kommentarer